Dronten Leeft
28 mei 2022 13:38
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Benut jouw duurzame woonkansen

Hoe groen woon jij? Blijft het bij de planten in jouw vensterbank? Of heb je al stappen gezet of plannen gemaakt om je huis te verduurzamen. Dit is het perfecte moment om duurzame woonkansen te benutten. Want energiezuinig wonen draagt uiteraard bij aan een beter milieu maar resulteert ook in lagere lasten.

Doe de HuisScan

Heb jij verhuis- of verbouwplannen? Ieder huis kan energiezuiniger. Met een paar kleine aanpassingen kun je jouw woning al duurzamer maken. Maar waar begin je? Isoleren, zonnepanelen of een warmtepomp? En hoe weet je wat voor jouw huis slim is om te doen? Met de HuisScan van GreenHome krijg je een indicatie van de aanpassingen die je energie kunnen besparen en een schatting van de investering. Doe de HuisScan op rabobank.nl/duurzaamwonen. 

Meer besparen dan je energiekosten

Een bestaand huis verduurzamen biedt een hoop voordelen. Voor het milieu, maar ook zeker voor je portemonnee. Maar de aanpassingen die je kunt doen om te besparen op je energierekening kosten geld. Het is altijd verstandig om uit te zoeken of de overheid een subsidie beschikbaar stelt voor de energiebesparende maatregelen die jij wil uitvoeren. Lees meer op energiesubsidiewijzer.nl. En anders biedt Rabobank slimme mogelijkheden waarmee je jouw investering kunt doen. Zoals bijvoorbeeld het Groendepot: een bouwdepot speciaal voor energiebesparende maatregelen. Verduurzaam je je bestaande woning en sluit je een hypotheek af bij de Rabobank? Dan belonen we dit met korting op je hypotheekrente. Dat scheelt niet alleen in je energiekosten, maar ook in je maandelijkse hypotheeklasten.

Benieuwd naar de duurzame mogelijkheden voor jouw woning? Kijk voor meer informatie op rabobank.nl/duurzaamwonen.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Wij werken samen met
Recreatie
Zorg & Gezondheid
Sport
Economie
Voedsel & Lifestyle
Wonen
Duurzaamheid
Media & cultuur
Techniek
Vacatures
Scroll to Top