Dronten Leeft
27 september 2022 02:34
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Duurzaam, praktisch en slim wonen? Dat is maatwerk wonen én werken!

Hoe actueel kan het zijn? Het kabinet roept op; werk thuis, tenzij het niet anders kan!
Makkelijk gezegd, maar hoe voorkom je nek-, rug- en schouderklachten wanneer jouw thuiswerkplek nu eenmaal gewoon de eettafel is? Hier kunnen maatwerk meubelen dé oplossing zijn. Informeer eens bij een interieurbouwbedrijf. Zij kunnen u informeren over mogelijkheden waar u zelf wellicht nog niet aan gedacht heeft.

Maatwerkmeubelen bieden sowieso vaak onverwachte mogelijkheden. Misschien herkent u het wel, de ergernis van een kast die toch-net-niet past? Denk dan eens aan maatwerk. Kasten die perfect passen in rare hoekjes, smalle nissen of onder schuine kappen, de interieurbouwer maakt het!

Of een maatwerk keuken? Kunt u niet slagen in de reguliere keukenzaken? De keuze is daar reuze, maar misschien toch nét niet wat u in gedachten heeft? Denk dan eens aan maatwerk. Een maatwerk keuken wordt “geboren” in uw huidige keuken, bij voorkeur aan de keukentafel. Daar worden de plannen gemaakt voor uw droomkeuken. Immers….de keuken is bijna altijd het kloppende hart van uw woning. Hier wordt al lang niet meer alleen gekookt en gebakken, nee het is vaak ook de ontmoetingsplek voor het hele gezin of middelpunt van gezelligheid.

Tegenwoordig lezen we veel over duurzaam eten, drinken en mode. Toch horen we nog steeds niet erg veel over duurzaam inrichten. Voor de meeste mensen is thuis toch de plek waar we de meeste tijd doorbrengen. Je zou denken dat duurzaamheid hier een hoofdrol zou spelen.

Gelukkig wordt er wel steeds vaker gewerkt met natuurlijke materialen, denk hierbij bijvoorbeeld aan hout met het FSC Certificaat. Maar ook de combinatie van oud- en nieuw. Hoe leuk is het om uw oude meubels te combineren met nieuwe meubels. En wanneer u dat ook nog eens kunt combineren met lokaal vakmanschap, dan bent u pas echt goed bezig!

Ten slotte:
Groots en meeslepend hoeft het natuurlijk niet altijd te zijn om uw interieur een nieuwe uitstraling te geven. U kunt natuurlijk ook een stylist(e) inhuren. Zij zijn kundig, op de hoogte van de laatste trends en kunnen u adviseren. Bijvoorbeeld om met uw eigen meubels, in combinatie met nieuwe woonaccessoires, en een kleuradvies een geweldige metamorfose te creëren.

Böhmer Project heeft een ontwerpafdeling, een meubelmakerij én stylistes! Alles onder 1 dak. Daarnaast zijn we heel praktisch ingesteld! Bent u toe aan een nieuw, of in ieder geval aan een ander interieur? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Wij gaan graag een uitdaging aan!

Met hartelijke groet,

Fem en Nina Lukassen
Böhmer Project Interieurbouw Dronten
www.bohmerproject.nl

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Wij werken samen met
Recreatie
Zorg & Gezondheid
Sport
Economie
Voedsel & Lifestyle
Wonen
Duurzaamheid
Media & cultuur
Techniek
Vacatures
Scroll to Top