Dronten Leeft
7 december 2022 11:26
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Een eigen huis… een plek onder de zon!

Dronten

De slogan van de gemeente is; Dronten geeft je de ruimte! En dat zal voorlopig ook nog wel zo blijven. Mooie plannen en ontwikkelingen ten aanzien van de woningbouw. Er zijn diverse ruime kavels te koop in de Graafschap in Biddinghuizen en de Bloemenzoom in Swifterbant. In Dronten zelf wordt een prachtige nieuwe woonwijk gecreëerd aan het Hanzekwartier en waar voorheen tuincentrum de Boeg gevestigd was komt nu een inspirerende nieuwe wijk met 38 appartementen, 13 rijtjeswoningen en 10 twee-onder-kappers.

Wat is jouw droomhuis

Waar moet jouw droomhuis aan voldoen? Wat voor soort huis moet het zijn, heb je groene vingers en wil je graag een grote tuin, of juist niet? Hoever wil je van alle voorzieningen af zijn? Heb je naast de benodigde slaapkamers ook behoefte aan een werkkamer?

Böhmer binnen halen

Enfin, wanneer u de keuze gemaakt heeft en uw droomhuis heeft gevonden dan komen wij graag met u in contact. Bij voorkeur komen we al ruim voor de “verhuizing” bij u in beeld. We inventariseren uw woonwensen en stellen vragen. Wij verstaan de kunst om een interieurontwerp te maken waar u zich prettig in voelt. Daag ons uit, we denken graag mee. Werken binnen het budget van u als opdrachtgever is ons motto. 

Oh en bent u “gewoon” toe aan een vernieuwing van uw interieur? Ook dat vinden we leuk, en daar zijn we goed in. 

Laat u verrassen, en bel ons voor een afspraak!

Böhmer Project BV/Productie

Nina en Fem Lukassen
Houtwijk 63c
8251 GD Dronten
Tel: 0321-314987 

Böhmer Project BV/Winkel met meubels en woonaccessoires
Redepassage 19

8254 KC Dronten

www.bohmerproject.nl

Böhmer Project BV/Productie Nina en Fem Lukassen Houtwijk 63c 8251 GD Dronten Tel: 0321-314987  Böhmer Project BV/Winkel met meubels en woonaccessoires Redepassage 19 8254 KC Dronten www.bohmerproject.nl
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Wij werken samen met
Recreatie
Zorg & Gezondheid
Sport
Economie
Voedsel & Lifestyle
Wonen
Duurzaamheid
Media & cultuur
Techniek
Vacatures
Scroll to Top