Dronten Leeft
27 september 2022 04:48
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Landelijk wonen in Biddinghuizen

De authentieke sfeer van het boerenleven heeft iets magisch. Het weidse landschap van akkers en weilanden, veel ruimte in en om het huis, en altijd wel iets te beleven.

In het nieuwbouwproject “De 14 Erven” wordt die nostalgische boerensfeer teruggebracht in een eigentijds nieuwbouwproject. Het betreft 14 halfvrijstaande woningen in de buurt ‘De Boerderijkavels’ in De Graafschap Biddinghuizen.

De woningen worden twee aan twee gebouwd en zijn allen gelegen op ruime kavels aan de Erve Brooks, grenzend aan een groenstrook. Het terrein wordt aan de oostkant afgebakend door een volwassen bomenrij. Hier geniet je optimaal van rust, ruimte en luxe. Het comfort van een nieuwe woning in authentieke stijl.

Iedere woning van De 14 Erven voldoet aan de hoge duurzaamheidseisen van deze tijd. Zo wordt de woning volledig gasloos gebouwd en uitstekend geïsoleerd. Een water/water warmtepomp met bodemlus zorgt er in combinatie met vloerverwarming voor dat er altijd een aangenaam binnenklimaat is in de woning. In de zomer kan het systeem de woning op een natuurlijke manier een paar graden koelen. Optioneel is het mogelijk om zonnepanelen te plaatsen op het dak van de woning om de energielasten te verlagen.

De gevels van de schuurwoningen zijn voorzien van onderhoudsarme zwarte gevelstroken met een houtnerfstructuur. Deze “planken” zijn gemaakt van vezelcement, bestaande uit cement, zand, kalk en natuurlijke vezels. Dit geeft de woning een mooie, natuurlijke houtlook en is bijna niet te onderscheiden van echt hout. Het is duurzaam, vormvast, brandveilig, schimmelwerend, makkelijk schoon te houden én het hoeft nooit geschilderd te worden. Bovendien gaat het gemiddeld wel 50 jaar mee. De verkoop van deze woningen is half november gestart door Van der Steeg en naar verwachting gaat na de zomer van 2021 de eerste paal de grond in voor deze woningen. Meer informatie over deze woningen is te vinden op www.de14erven.nl. 

www.vandersteeg.nl

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Wij werken samen met
Recreatie
Zorg & Gezondheid
Sport
Economie
Voedsel & Lifestyle
Wonen
Duurzaamheid
Media & cultuur
Techniek
Vacatures
Scroll to Top