Dronten Leeft
27 september 2022 04:31
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Nieuwbouw in Biddinghuizen

Nadat in oktober 2017 de bouw is afgerond van de laatste appartementen in woonwijk De Kaai in Biddinghuizen is Van der Steeg een tijdje weggeweest uit Biddinghuizen. Niet uit de gemeente, want in Dronten is er nog behoorlijk doorgebouwd in de wijken De Gilden en Het Palet. Van der Steeg gaat nu aan de slag in De Graafschap in Biddinghuizen met 42 woningen, bestaande uit 20 rijwoningen en 8 tweekappers aan De Wierse en 14 tweekappers aan Erve Brooks.

Voor de zomer start de verkoop van 20 rijwoningen en 8 tweekappers aan De Wierse en direct na de zomer start de verkoop van 14 grote tweekappers aan Erve Brooks. Deze woningen worden gasloos gebouwd en zullen in verkoop gaan via Makelaardij Van der Linden, Flipse Makelaardij en Sinke Makelaardij. Naar verwachting gaat begin volgend jaar de eerste paal de grond in voor deze woningen. 

Van der Steeg is een (h)echt familiebedrijf dat in 1917 is opgericht. Het bedrijf is van oudsher in Genemuiden geworteld. Het is er altijd gevestigd geweest en veel personeel is woonachtig binnen de gemeente Zwartewaterland. Daar waar mensen van 100 jaar vaak broos en kwetsbaar zijn, is dit ruim 100-jarige bouwbedrijf vitaal en vol levenslust. De afgelopen eeuw heeft het bedrijf niet doen slijten, maar sterker doen worden. De organisatie kenmerkt zich door een kleinschalige aanpak en korte lijnen. Vanuit de thuisbasis in Genemuiden zetten ze de lijnen uit, bereiden ze de werkzaamheden voor en hebben ze direct contact met kopers.

Het ruim 100 jaar oude bouwbedrijf uit Genemuiden, waar nu de vierde generatie de leiding heeft (zie foto), heeft veel ervaring met het ontwikkelen en bouwen van nieuwbouwprojecten in de regio. Tijdens de crisis wisten ze in Dronten met een goed gevoel voor de lokale markt aantrekkelijke woningen te ontwikkelen die een doorlopende bouwstroom opleverde. Eén van de succesfactoren van Van der Steeg is een persoonlijke benadering, zowel naar medewerkers als naar klanten. En tevens staat Van der Steeg voor vakmanschap en kwaliteit.

Voor Van der Steeg Ontwikkelen & Bouwen gaat duurzaam bouwen verder dan alleen milieuvriendelijk bouwen. Duurzaam bouwen staat bij hen ook voor efficiency in plattegronden en indelingen van woningen, wooncomfort en – heel belangrijk – een goede prijskwaliteitverhouding. Want ook dát is duurzaam. Bijzonder ontwikkelen en bouwen houdt voor hen in dat het totaalplaatje moet kloppen. En dat een woning of complex waarde heeft en behoudt. Nu en in de toekomst.

Meer informate?

Van der Steeg Ontwikkelen & Bouwen
Sasdijk 1, Genemuiden
Tel. 038 – 38 54 288

www.vandersteeg.nl

Meer informate? Van der Steeg Ontwikkelen & Bouwen Sasdijk 1, Genemuiden Tel. 038 – 38 54 288 www.vandersteeg.nl
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Wij werken samen met
Recreatie
Zorg & Gezondheid
Sport
Economie
Voedsel & Lifestyle
Wonen
Duurzaamheid
Media & cultuur
Techniek
Vacatures
Scroll to Top