Dronten Leeft
17 augustus 2022 21:52
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Oud en Nieuw, gelukkig nieuw interieur!

Terwijl we nog na zitten te puffen van een hittegolf gaan wij het eens hebben over “Oud en Nieuw”. Nee niet dat feest met oliebollen, Champagne en vuurwerk, maar Oud en Nieuw in je interieur.

Nieuwe kast gemaakt van bamboe

Oude kast

Vanzelfsprekend vinden we het geweldig wanneer we na een briefing een volledig nieuw interieur mogen ontwerpen én het daarna ook nog eens mogen uitvoeren. Maar…stel dat je eigenlijk wat meer ruimte nodig hebt in je keuken, maar de keuken zelf nog niet aan vervanging toe is? Nou daag ons eens uit!

Met extra kastruimte en misschien een paar kleine aanpassingen kan je keuken zo totaal anders lijken!

Ook zien we tegenwoordig veel uitbouwen aan bestaande woningen. Een prachtige tuinkamer is werkelijk geweldig! Maar…die inrichting dan? Die moet wel aansluiten bij je interieur van je woonkamer. Mogen we meedenken? Want hier zijn we gewoon hartstikke goed in! Met bestaande meubels en nieuwe accessoires kunnen we er een mooi plaatje van maken.

Want we vinden het leuk om creatief te zijn, maar ook duurzaam! Zo maken we bij onze ontwerpen graag gebruik van hout met het FSC keurmerk (dit garandeert dat het hout uit duurzaam beheerde bossen komt) en vanzelfsprekend zijn we ook blij met de huidige woontrend die veel rotan en bamboe laat zien. Rotan is bij uitstek een duurzaam product want in de oerwouden van Indonesië groeit deze plant razendsnel! 

Dus we denken heel graag met je mee! Duurzaamheid had over het algemeen een stoffig imago, wij willen graag laten zien dat dat zeer zeker niet terecht hoeft te zijn! Misschien heb je al meer duurzame woonaccessoires in huis dan je beseft? Denk eens aan die linnen kussens op de bank, of je lectuurmand van zeegras? Kortom;

We wensen je een gelukkig nieuw interieur! 

Met groet,

Fem en Nina

Böhmer Project 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Wij werken samen met
Recreatie
Zorg & Gezondheid
Sport
Economie
Voedsel & Lifestyle
Wonen
Duurzaamheid
Media & cultuur
Techniek
Vacatures
Scroll to Top