Dronten Leeft
27 september 2022 03:14

Artikelen uit 'Media & Cultuur'

Online naar de bibliotheek

Een nieuwe dag in de bibliotheek. Medewerkers zetten de lampen en computers aan en op het Serviceplein komt de koffiemachine tot leven. Alles klaar voor ontvangst. De deuren gaan open en de eerste bezoekers komen binnen.

75 jaar bevrijding: Bevrijdingsfestival in Gemeente Dronten

Vier de vrijheid met muziek, gedichten & veel gezelligheid.

Op 5 mei vieren we 75 jaar Bevrijding. Dit jaar zal het Stadscentrum SuyderSee in Dronten omgetoverd worden tot de festivallocatie van het Bevrijdingsfestival in de Gemeente Dronten. Dit festival wordt georganiseerd door STADronten in samenwerking met de evenementen stichtingen De Klokbeker uit Swifterbant en De IJsvogel uit Biddinghuizen en is mede mogelijk gemaakt door gemeente Dronten en diverse sponsoren.

Koningsdag 2020: veel activiteiten in Stadscentrum Suydersee

27 april wordt weer een dag vol leuke activiteiten. Voor jong en oud!

Zoals elk jaar komt een aantal vaste activiteiten weer terug, zoals de Vrijmarkt in Stadscentrum Suydersee, de Versierde fietsen optocht en het officiële deel met het vlag hijsen door de burgemeester om 10.15 uur op het Meerpaalplein. Vanaf 11:00 uur starten dan alle spelactiviteiten. Ook dit jaar wordt er gewerkt met een thema. Het thema van de editie 2020 is: “Circus”. Dat betekent dat de activiteiten en aankleding van het plein in de stijl van het thema zijn.

Recreatie
Zorg & Gezondheid
Sport
Economie
Voedsel & Lifestyle
Wonen
Duurzaamheid
Media & cultuur
Techniek
Vacatures
Scroll to Top